Dinamic Parc | Parcuri noi sau locuri de vizitat langa Bucuresti


Dinamic Parc este situat la cativa centimetri de Bucuresti. E fix la o aruncatura de bat. Pozitionat pe cealalta parte a Lacului Morii, vis-a-vis de Crangasi, Dinamic Parc face parte din Chiajna (Ilfov) si este foarte usor de accesat.

Am fost la Dinamic Parc de 2 ori pana acum, si de fiecare data mi-am propus ca o sa ma mai intorc. Ai apa pe de-o parte si pe de alta a parcului, sunete de pasari mioritice, vanticel liber, activitati recreative, si multa curatenie.

Dinamic Parc este un parc foarte ingrijit, bine intretinut si care a fost inaugurat in 2021. Este un parc nou din Ilfov, la care poti ajunge cu usurinta cu masina. Sau poti veni la el, mergand pe jos sau cu bicicleta din zona Crangasi.

Parcul are un program de acces, cu orele 22 fiind orele de inchidere a portilor. La inceput a avut o taxa de intrare, dar in prezent intrarea este libera pentru toti. Desigur, activitatile se platesc separat.

Dinamic parc chiajna
Sursa Facebook

Activitati

Parcul se numeste “dinamic” fiindca este un parc de distractie dotat cu diferite zone de joaca pentru copii si adulti deopotriva. Te poti plimba cu barca sau cu hidrobicicleta, exista o zona dedicata activitatilor pentru cei mici, trenulet pentru copii, tiroliana, poti inchiria karturi si biciclete etc.

O veste buna si pentru pasionatii de pescuit, la Dinamic Parc se poate face pescuit recreativ. Costul e de 100 lei per persoana pe zi, iar pe acelasi ponton pot pescui simultan doua persoane.

Parcul este dotat si cu un balon mare cu aer cald, terenuri de sport, trambuline gonfiabile, cinema in aer liber, zona de plaja si zona de fitness. Si desigur, ca orice loc de agrement care se respecta, are si zona de bistro. In imaginea de jos vezi harta parcului cu diferitele activitati.

Activitati dinamic parc
Sursa Facebook

Impresii

Dupa cum ziceam mai sus, parcul m-a uimit prin curatenia sa. Pare un parc din strainatate, la cat e de ingrijit. Totul e bine pus la punct, si se simte aerisit. Nu are multe elemente ingramadite, nu simti o senzatie de inghesuiala, dimpotriva simti ca poti sa respiri.

Aleile pentru o plimbare sunt destul de generoase. Poti da un ocol complet parcului in aproximativ 30-60 de minute. Natura este din belsug. Peste tot vezi iarba, plante, copaci, si auzi apa. Raul Dambovita incercuieste parcul si iti da impresia ca ai fi pe o insula.

Parcul are mai multe specii de pasari si de animale. Ultima oara cand am fost, se auzeau foarte clar vietatile din si de pe apa. Mi-a lasat impresia unei delte, si am facut o paralela cu Parcul de aventura Comana, alt loc de agrement asemanator cu Dinamic Parc.

Daca iti doresti sa iesi la o plimbare singur sau cu cei dragi, cauti un loc de citit in iarba la umbra unui copac, vrei sa te bronzezi vara la plaja, sau vrei sa fugi de agitatia parcurilor din Capitala, atunci vino si gaseste-ti refugiul la Dinamic Parc.

In zona, te mai poti plimba de-a lungul Lacului Morii, sau pe promenada Chiajna. Din calculele mele, de la insula Lacului Morii din Crangasi si pana la Dinamic Parc, faci aproape 45 de minute pe jos. Poti merge chiar si cu bicicleta, zona nu are caini vagabonzi sau gropi prea mari in asfalt.

Daca ai citit pana la final, apasa aici sa vezi atractii turistice din sectorul 6 din Bucuresti.

Lacul morii dinamic parc ilfov

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: