Minions 2022 Recenzie Film


Ok, am fost sa vad minionii la cinema. Am dat sau nu am dat in mintea copiilor? Poate o sa te surprinda dar in sala in care eram eu, am vazut doar un singur copil de vreo 10 ani, in rest toti pareau de 20-35 de ani. Deci, nu am dat neaparat in mintea copiilor. Sunt in target. 🙂

Asa, si am fost la Minions 2022. Imi doream sa mergem sa-l vedem, fiindca nu ne-a scapat nici un episod din seria lor si era pacat sa il pierdem fix pe acesta.

Episodul asta e un pic mai special fiindca ne arata secvente din copilaria sefului minionilor, Gru. Este un fel de Star Wars, unde mai intai ti-a aratat episoadele de final si apoi iti arata episoadele de inceput.

Ambientat in anii ‘70

Filmul este un deliciu. Ambientat in anii ‘70, desigur sub forma de animatie, Minions este plin de melodii din acele vremuri. Si vai ce bine suna! Mi-a facut pofta sa asculta muzica disco din acei ani. Oamenii pe atunci chiar aveau niste melodii foarte “urechiabile”.

Cine e Gru?

Pe note de “stayin’ alive, stayin’ alive ha ha ha…” filmul vorbeste de Gru si despre marea sa dorinta de a deveni un raufacator. Idolii sai erau niste talhari, sau mai bine zis una dintre cele mai mari organizatii de “bad boys/girls”, iar protagonistul nostru aspira sa devina ca ei.

Despre minioni

Partea amuzanta revine minionilor care sunt forta contrastanta a conceptului. Acestia orice, dar nu raufacatori sunt. Sunt foarte simpatici, gingasi, iubitori, buni la suflet, simpli si autentici. Desi sunt prietenii si asistentii lui Gru, acestia nu prea pare sa inteleaga ca sunt implicati in lucrurile malefice ale stapanului lor.

Naivitatea lor simpla si genuina este foarte amuzanta si te face sa prinzi drag de ei. Ingeniosi cei care au venit cu ideea sa creeze aceste personaje. Chiar au avut o idee geniala.

Un film haios

Pentru genul acesta de film, si anume o animatie pentru cei tineri, Minions 2022 este foarte bine facut si nu plictiseste. Are glume decente si chiar iti smulge cate un suras din cand in cand. Filmul te binedispune si iti ofera o seara faina la cinema, alaturi de cei dragi, in relaxare si in emotii bune.

Nu as vrea sa iti dau spoilere si de aceea, imi voi termina recenzia filmului mai curand de cat te-am obisnuit. Eu ii dau un 8 din 10 si-l recomand tuturor acelora care vor un film funny care pare pentru copii dar care nu este doar pentru ei.

P.S. Steve Carell, adica cel care joaca rolul lui Michael Scott in The Office, face vocea lui Gru – o voce cu un accent italienesc destul de melodios.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: