Cum a fost la Museum of Senses din Afi Bucuresti | Pareri

La Museum of Senses din Afi Bucuresti, am fost in 2021 prin iulie. Voiam de mult sa vad acest muzeu fiindca auzisem de mai multi care au fost la el, si mi s-a creat imaginea ca e un loc interesant.

Cand auzi cuvantul “muzeu” uneori iti imaginezi niste sali reci cu expozitii si colectii fara personalitate, nu? Ei bine, acest muzeu nu e genul ala de muzeu. Ci este o experienta.

Museum of senses e o locatie dedicata simturilor: vaz, auz, miros, pipait si gust. Sper ca nu am pierdut pe drum nici un alt simt. Fiecarui simt omenesc ii este dedicata minim o sala.

Museum of senses pareri

Camerele sunt foarte interactive, ceea ce apreciez foarte mult. In fiecare loc descoperi si inveti lucruri, testand si jucandu-ne manual cu elementele de decor.

Cred, insa, ca dintre toate simturile, vazului i-a fost data cea mai mare vizibilitate. Jocuri de lumini, iluzii optice, oglinzi si realitati virtuale sunt toate la dispozitia ta ca sa-ti uimeasca ochii si sa iti ofere un timp de distractie potrivit.

Am stat pe un pat cu 1200 de cuie si m-am simtit ca un vampir, apoi am intrat intr-o camera cilindrica ce se invartea si avea lumini fosforescente. Camera era dotata cu un pod, si atunci cand incercai sa mergi dintr-o parte in alta, aveai impresia ca se invarte totul cu tine si iti pierdeai echilibrul.

Vizita muzeului ne-a luat peste o ora. In unele camere am poposit mai mult si am umplut telefonul de poze. Locatia are si doua scaune unde, daca platesti in plus, primesti ochelari VR si pornesti in aventuri virtuale. Merita!

Museum of sense vizita

Muzeul este privat, si tin sa mentionez ca personalul este foarte amabil si disponibil. Parca le place ceea ce fac si parca si ei se distreaza fiind acolo. La iesirea din muzeu poti cumpara niste suveniruri specifice simturilor.

Daca esti in cautare de ceva mai neobisnuit de vazut in Bucuresti, unde sa te poti distra ca un copil si unde sa ai cadre pentru poze funky si amuzante, atunci nu poti rata Museum of Senses.

Pretul biletului pentru adulti este de 35 lei, iar pentru copii este de 25 lei. Nu este scump, avand in vedere ca este gestionat de o companie privata, este curat si bine intretinut, iar personalul este prietenos. E fix pretul unui bilet la cinema, doar ca spre deosebire de filme, aici nu stai pe scaun sa te uiti la un ecran ci esti personajul principal care este deja intr-un film de aventura si actiune.

Care sunt muzeele tale preferate din Romania sau Bucuresti?

Un gând despre „Cum a fost la Museum of Senses din Afi Bucuresti | Pareri

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Un site web WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: