Știai că postările cronologice s-au reîntors pe Instagram?

Știai că postările cronologice s-au reîntors pe Instagram?

Fluxul cronologic s-a întors pe Instagram!

Ai citit bine! Este oficial: Instagram ne-a auzit in sfârșit plângerile, si ne-a dat ceea ce am cerut. De azi, ne putem bucura din nou de acel flux cronologic caracteristic începutului erei sale.

Reclame

Nu doar atât, dar Instagram si-a actualizat cu totul bara de feed, si vine nu doar cu functia de flux cronologic, ci si cu cea de favorites si cu cea generala.

“Lucrăm mereu la noi modalități de a vă îmbunătăți experiența pe Instagram”, a comunicat Instagram. „Vom continua să construim funcții precum Favorites și Following pentru a vă oferi mai multe opțiuni și control asupra a ceea ce vedeți, și pentru a vă ajuta să faceți timpul petrecut în aplicație sa se simte mai intenționat.”

Practic, de acum incolo, pe Instagram putem alege 3 tipologii de fluxuri: general, following si favorites. Pe cel general, il gasesti apasand pe logo-ul Instagramului, iar pe cel cronologic si pe cel favorites le gasesti pe sageata din dreapta sa.

Preferatul meu este cel favorites. Acesta iti permite sa iti alegi conturile preferate si sa ai un flux dedicat pentru postarile acestora. In ce ma priveste, am pus la favorites doar brandurile care ma inspira.

Cel cronologic, numit “following”, este fluxul unde vei gasi in ordinea timpului postat, toate acele noi postari ale persoanelor pe care le urmaresti. Pe acest flux, nu iti va scapa nicio publicatie a prietenilor tai.

Al treilea si ultimul flux este cel general. Pe acesta vei gasi postari asezate de algoritmul Instagramului in functie de ce crede el ca iti doresti sa vezi. Pe acest feed vei primi amestecate, fara a ține cont de ordinea cronologica, postările celor cu care interactionezi mai des.

Aceste trei fluxuri sunt disponibile, in egala măsură, tuturor utilizatori de pe Instagram, fie ca folosesc iOS sau Android. Daca nu gasesti functia, incearca sa iti actualizezi aplicatia.

Doua mențiuni am de făcut.

Prima este ca, din pacate, daca accesezi fluxul cronologic sau favorites nu vei putea vedea in bara de sus story-urile sau live-urile conturilor preferate. Probabil Instagram va adauga acest feature in viitor.

A doua mentiune este ca feed-ul pe care il alegi nu ramane fixat in aplicație pe mai departe. Acesta se resetează o data ce iesi din aplicatie. Va trebui, de fiecare data cand intri pe Instagram, sa iti alegi manual fluxul preferat.

Reclame

Oricum ar fi, noi cei care folosim cu placerea Instagram-ul, suntem foarte bucurosi de aceste noi opțiuni! Eu unul eram satul sa dau scroll pe feed si sa găsesc mereu aceleași 10-20 de conturi. Am persoane la following a căror postări nu le-am văzut niciodată. Era imposibil, algoritmul hotăra in locul meu ce sa vad.

Dar de acum, jocul s-a schimbat! Mai mult ca sigur, navigarea pe Instagram va deveni din nou o plăcere!

Un răspuns la “Știai că postările cronologice s-au reîntors pe Instagram?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: