Știai că story-urile au sosit pe TikTok?

Știai că story-urile au sosit pe TikTok?

Febra story-urile, sau a poveștilor pe românește, a inceput pe Snapchat acum cativa ani, iar apoi a fost preluata de Instagram, Facebook, Youtube, Pinterest si chiar de Twitter. Astazi, urmatoarea aplicatie de social media care isi instaleaza story-urile este TikTok.

Reclame

Story-urile sunt acele poze sau video-uri temporare ce le poti adauga pe retelele sociale si care dureaza doar 24 de ore. Acestea sunt un mod rapid de a ramane in contact cu audienta ta. Publicul poate vedea, sharui, reacționa sau lasa un comentariu pe story-urile pe care le postezi.

Story-urile sunt genul de conținut online care este consumat foarte repede. Acestea declanșează in utilizatori atat curiozitatea de a descoperi noutati, cat si graba de a le vizualiza cat mai repede fiindca acestea dispar dupa 24 de ore.

Daca nu prea ai inspiratie pentru postari sau video-uri, si totusi doresti sa iti actualizezi followerii constant, story-urile reprezinta cea mai buna optiune. Uploadeaza cate un story ori de cate ori simti ca este momentul oportun, si mentine-ti astfel profilele de social media active.

Publicarea story-urilor iti ofera atat sansa de a te conecta mai bine cu audienta ta cat si modul de a face algoritmul sa lucreze in favoarea ta. Algoritmul platformelor de social media da mai multa vizibilitate profilelor care postează constant story-uri.

Daca ai un proiect pe care il postezi pe retelele sociale, atunci nu ezita sa folosești in mod special story-uri. Acestea îți oferă acea libertate si acea spontaneitate pe care postările meticuloase nu le emană.

TikTok, aplicația care a depășit recent 1 miliard de utilizatori, a implementat zilele trecute opțiunea Story-urilor. Funcția nu este vizibila deocamdată tuturor utilizatorilor, dar va fi in scurt timp disponibila pe toate telefoanele.

Pentru a posta un story, este suficient sa apeși același buton pe care apeși atunci când vrei sa începi o filmare. Îți alegi, ulterior, fotografia sau video-ul preferat din galerie, si apeși butonul de publicare.

Asemeni story-urilor de pe Instagram, cele de pe Tiktok îți oferă statistici referitoare la câți oameni au văzut story-ul tău, comentariile si like-urile primite. Diferența o face, însă, indisponibilitatea de a vedea cine sunt utilizatori care au vizualizat.

TikTok este acea platforma de care nu te poti lipsi daca ai un proiect sau un business caruia vrei sa ii faci reclama. TikTok a crescut uimitor de mult in ultimii ani. Tot mai multe celebritati si branduri se folosesc de aceasta platforma ca sa ramana conectați cu urmaritorii lor.

“De ce as folosi TikTok, daca deja exista Instagram sau alte retele sociale?” – poti pune intrebarea.

TikTok se diferențiază de toata celelalte platforme media prin algoritmul sau. Acesta favorizeaza continutul interesant, si da spatiu micilor creatori necunoscuti. Nivelul de vizibilitate pe care TikTok ofera continutului este de neegalat. Pe nicio alta platforma nu vezi gasi, in momentul de fata, o sansa la viralitate mai mare decat pe TikTok.

TikTok este, din multe puncte de vedere, o versiune mai rapida si mai entertaining a Youtube-ului. Platforma accepta doar video-uri, iar lungimea lor maxima poate fi de 3 minute.

“Ok, dar TikTok nu era ceva pentru adolescenți?”

Asa este, TikTok-ul a inceput ca o aplicatie pentru adolescenti, sau mai bine zis, a prins cel mai repede la ei. Insa, cu timpul, aceasta a cuprins toate categoriile de varsta.

TikTok poate duce proiectul sau business-ul tau la urmatorul nivel. Tot ce ai nevoie este sa ai creativitate si acel know-how in a posta video-uri cu factorul “wow”. De ce nu ai folosi TikTok daca șansele de reușită sunt mai mari decât pe celelalte platforme?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: