Iată o știre interesantă: Instagram permite acum utilizatorilor să adauge moderatori în live-uri

Iată o știre interesantă: Instagram permite acum utilizatorilor să adauge moderatori în live-uri

Instagram, platforma care in aceste zile a fost cenzurată în Rusia, continuă să se optimizeze.

Dacă obișnuiești sa faci live-uri, Instagram vine cu o veste buna pentru tine. De acum, vei putea adauga moderatori live-urilor tale. Este indeajuns sa apesi cele trei buline de pe ecran, care apar in timpul live-ului, si sa iti alegi moderatorii preferati. Moderatorii vor putea sa șteargă comentarii neplăcute si sa interzică accesul utilizatorilor rău-intentionati.

Reclame

Aceasta functie a fost intr-o faza beta pentru unii utilizatori in 2021, iar acum este valabilă pe tot cuprinsul aplicației.

“De ce cineva ar fi interesat sa faca live-uri pe Instagram?” – te poți întreba.

A face live-uri pe Instagram nu este pentru oricine. Intr-adevar, multi adolescenti folosesc acest feature in mod eronat si exagerat. Un live nu se face ca sa scapi de plictiseală sau daca ai 2-3 vizitatori cu care glumești.

Live-urile pe Instagram sunt foarte utile brandurilor sau persoanelor care au un mesaj de interes public. Daca ai un blog de promovat, o anumita influență, daca esti o mica sau mare celebritate, daca ai niste produse sau niste servicii despre care vrei sa vorbesti.. in toate aceste cazuri, live-urile se dovedesc a fi o metodă oportună de marketing.

Live-urile sunt o modalitate isteață si foarte rapida de a intra in contact cu audienta ta. Publicul are ocazia sa cunoască mai bine cum este persoana sau brandul pe care îl urmărește. Live-ul este momentul de fidelizare a fanilor tai.

Din aceasta perspectiva, mișcarea Instagramului de a permite adăugarea de moderatori live-urilor este un pas foarte bun. Deseori se poate întâmpla sa primești comentarii nepotrivite sau sa ai parte de vizitatori al carui singur scop este acela de a denigra munca ta. Niste moderatori vor putea acum salva situatia foarte rapid.

“De ce ar trebui sa folosesc Instagram?” – te poți gândi.

Instagram, impreuna cu Facebook si Tiktok, este aplicatia momentului. Daca nu iti place ideea de social media si de a sharui momente din viata ta privata, atunci nu te stresa prea mult sa folosesti platforma. Dar daca doresti sa influentezi oamenii intr-o anumita directie, daca ai creatii artistice, daca ai produse sau servicii de promovat, atunci Instagram devine esențial.

Instagram iti permite sa iti construiesti rapid o baza de oameni interesati de conceptul tau. Algoritmul sau este facut de asa maniera incat sa te ajute sa ajungi la oamenii potriviti.

Prin Instagram poti obtine noi clienti, ii poti fideliza pe cei care deja iti sunt clienti, te poti conecta cu creatori asemănători tie, iti poti largi networking-ul, si te poti exprima oricat de artistic si vizual iti doresti.

Instagram a depasit de mult nivelul de “joacă pentru adolescenți”. Oricine deține un business are, astazi, sanse mai mari de reușită datorita optiunilor pe care Instagram le ofera.

Din aceasta optica devine esential sa stii cum sa folosesti aplicatia. Devine fundamental sa ai un plan de bataie, si un plan editorial. Instagram necesita strategie si planificare.

Când sa postezi, ce sa publici, cum sa arate conținutul tau, ce instrumente sa folosești, ce tipologii de postări sa testezi, cu cine sa colaborezi si ce buget sa disponibilizezi? Aceste întrebări trebuie sa aibă un răspuns daca vrei sa obții rezultate serioase si cuantificabile.

In prezent, o agenție de social media marketing poate reprezenta o soluție ideală. Pentru a întocmi un plan editorial sau pentru a beneficia de consultanță, apasă aici.

Cu peste 1 miliard de utilizatori, Instagram este acea platforma gratuita de care nu te poți lipsi in strategia business-ului tău.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: