Nu obisnuiesc sa ridic in slavi aproape pe nimeni iar daca ai citit ce scriu pe blog, probabil ti-ai dat seama ca sunt un om destul de circumspect.

Intotdeauna am considerat absurda adoratia pe care unii oameni o au pentru celebritati. Niciodata nu am inteles urletele de isterie pe care unii fani le ridica atunci cand isi vad celebritatile iubite in carne si in oase.

Imi este foarte greu sa simt admiratie pentru cineva care apare in mass-media. Imi este greu deoarece cred ca marea majoritate a celor care sunt pe micul sau marele ecran, sunt acolo nu pentru ca au talente nemaintalnite sau IQ mai mare decat al nostru. Acestea sunt acolo pentru ca au stiut pe cine sa linguseasca, au facut multe compromisuri, si au fost dispuse sa fie cum li s-a spus sa fie.

Nu generalizez, dar am tendinta sa cred ca peste 90% dintre cei faimosi nu isi merita faima pentru ca este cumparata cu pretul compromiterii lor.

Ei bine, printre cei foarte putini care au reusit sa imi castige admiratia se numara, in schimb, Andreea Marin.

Pana acum ceva timp nu imi starnea nici un fel de interes. Tot ceea ce stiam despre ea este ca a fost prezentatoare la ‘Surprize Surprize’ si ca avut o atitudine neplacuta care i-a provocat despartirea de Stefan Banica Jr., si care i-a adus multe critici si misto-uri in showbiz.

De aproape 1-2 ani, insa, felul in care o vad pe Andreea Marin s-a schimbat. Mi-am zis sa nu ma mai iau dupa gurile rele din mass-media si sa ma uit personal la unele interviuri ca sa imi fac o parere proprie despre ea.

In urma acestui mic experiment am realizat ca am de-a face cu un om de valoare. Un om care se diferentiaza extrem de mult de toti ceilalti pe care ii tot vad pe micul ecran.

Am inteles ca are un suflet mare, o inteligenta sclipitoare si o atitudine puternica de lider care o ajuta sa obtina orice isi propune.

Mi-am dat seama ca Romania are nevoie de celebritati de valoare si ca ea este unul dintre ei.

Andreea Marin are dreptul, zic eu, sa primeasca un microfon, o platforma si o voce. Aduce valoare prin vocabularul ei, prin principiile ei si prin profesionalismului ei.

Mi-ar placea ca televiziunile din Romania sa o ia pe ea drept model de celebritate si sa aduca in lumina oameni de valoare ca ea. Nu oameni compromisi, ieftini si cumparati.

Este onorabila atitudinea pe care am vazut in aceasta perioada de pandemie la Andreea Marin. S-a dedicat strangerii de fonduri si prin asociatia ei ‘Pretuieste Viata’ a ajutat numeroase spitale si familii sarace din Romania.

Ma simt inspirat de oameni ca ea. Asta imi doresc sa vad prin mass-media: celebritati care isi expun inteligenta si omenia, nu celebritati contrafacute care isi expun nudurile.

Nu-i asa ca si tu ai vrea sa vezi mai multe celebritati de valoare in mass-media?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s