Relaxanta, odihnitoare, si recomfortanta.

Stiai ca ploaia are efect terapeutic asupra noastra? Ploaia este benefica nu doar pentru aer, plante, si animale, ci si pentru om. Pot confirma acest lucru din propria experienta.

Atunci cand ploua si stau sa ascult sunetul ploii si sa simt aerul sau racoritor, parca mintea mi se linisteste si o stare de relaxare imi umple sufletul. Este pe automat aceasta senzatie.

Cred ca Dumnezeu se preocupa sa fim bine din toate punctele de vedere si ne-a oferit solutii pentru starea noastra de bine la tot pasul. Ploaia cred ca face parte dintre acele lucruri care te pot scapa de stres, anxietate si agitatie. O metoda atat de simpla, de naturala si la indemana oricui. Este gratis sa iti iei timp sa asculti ploaia sau chiar sa te lasi plouat.

Ieri, duminica 14 iunie, am iesit la plimbare cu niste prieteni. Un cuplu minunat cu care avem multe in comun si cu care ne intelegem foarte bine. Nu am verificat vremea inainte sa iesim si credeam ca o sa fie o zi insorita.

Ei bine, ploaia a venit peste noi prin suprindere si la prima vedere a parut ca ne cam strica planurile. In principiu voiam sa ne plimbam prin parc si ne imaginam un cer fara nori.

Ploaia nu ne-a stricat planurile, ci de fapt a contribuit la a da plimbarii noastre un aer foarte boem.

Ne-am lasat plouati si a fost super.

Nu plouati oricum, ci pe trotinele Lime. Am inchiriat toti 4 trotinete electrice si in ciuda ploii, ne-am plimbat pe ele prin ploaie si prin vant.

Nu am racit. Dimpotriva, parca ni s-a dat un refresh.

Ploaia ne-a binedispus, ne-a oferit cadre mai interesante pentru a face poze, si cred ca a condus conversatiile noastre spre subiecte mai profunde.

Pe 14 iunie am vazut ploaia dintr-o noua perspectiva. O perspectiva pozitiva, benefica si jucausa.

Azi, 15 iunie, in timp ce stau la calculator si scriu acest articol, ploua din nou. Aud tunete, vad fulgere, si ma bucur de aerul proaspat care vine de la geam. Este magic!

Sunt un om caruia ii plac senzatiile si emotiile date de lucrurile simple pe care le gasesc de cele mai multe ori in natura. Probabil din acest motiv, vad in ploaie un prieten terapeut la care e bine sa apelezi din cand in cand.

Care sunt experientele tale pozitive cu ploaia?

elefant.ro

4 gânduri despre “O noua Perspectiva asupra Ploii – File de Jurnal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s